Ladies Club s filmom KONČÍ SA TO NAMI

Milé dámy, milí páni

Srdečne Vás pozývame na letný Ladies Club s novou romantickou drámou podľa rovnomenného bestselleru KONČÍ SA TO NAMI.

Film rozpráva príbeh mladej ženy Lily  (Blake Lively), ktorej otec bol násilník a jej mama nikdy nenašla silu od neho odísť. Jej oporou v dospievaní bola jej prvá láska, chlapec menom Atlas. Dnes je Lily dospelá, úspešná žena s vlastným kvetinárstvom a keď sa dá dokopy so sexy a úspešným neurochirurgom Ryleom, zdá sa jej, že jej život ani nemôže byť lepší. No po čase Ryle začína prejavovať svoju výbušnú povahu, čo si však Lily nechce pripustiť. No po tom, čo Lily náhodou stretne Atlasa, začne Ryle žiarliť a Lily je jasné, že ak chce zmeniť generačný vzorec a dokázať,  čo sa jej mame nikdy nepodarilo, musí sa rozhodnúť, či v takomto toxickom vzťahu zotrvať, alebo sa postaviť na vlastné nohy.

Tešiť sa môžete na príjemnú spoločnosť a sprievodný program, počas ktorého si vychutnáte malé občerstvenie a welcome drink. Ladies club bude ukončený vyhlásením tomboly.

  • Kedy: 8.august 2024
  • O koľkej: 17:30hod.
  • Kde: OC Mirage na 3.poschodí
  • Vstupenky v predpredaji: Kúpiť vstupenky TU

Tešíme sa na Vašu návštevu  ???? 

Viac info

Končí sa to nami | LADIES CLUB

Krátko po tom, čo si Lily (Blake Lively) otvorí kvetinárstvo, stretne očarujúceho neurochirurga Rylea. Vznikne medzi nimi intenzívne spojenie, no hoci je Lily čoraz viac zamilovaná, nedokáže ignorovať Ryleovu temnú stránku. Po tom, čo narazí na svoju prvú lásku Atlasa, sa jej vzťah s Ryleom obráti naruby a Lily si uvedomí, že musí objaviť vlastnú vnútornú silu a urobiť neľahké rozhodnutie, ktoré ovplyvní celý jej život. Zobraziť viac

2D ST MP
2DST

8. 8. štvrtok

Nájdi svoj film