Ladies Club s filmom Zakázaná túžba

Milé dámy, milí páni

Srdečne Vás pozývame na Ladies Club s filmom ZAKÁZANÁ TÚŽBA.

PRÍBEH VÁŠNE, KTORÝ SA NIKDY NEMAL STAŤ

Smie sa zrelá žena bláznivo zamilovať a vrhnúť sa do víru vášne? Môže si atraktívny mladý muž vybrať staršiu partnerku, ktorá mu dodá nehu a blízkosť, ktorá mu tak chýbala?

Olga (Magdalena Boczarska) je o pätnásť rokov staršia ako Max (Simone Susinna). Ona je úspešná žena s vybudovanou kariérou a postavením a matka mladej dospelej dcéry, on je atraktívny mladý muž, ktorý žije naplno a využíva každú chvíľu. Osud ich spojil a zaplietol do vášnivého vzťahu, ktorý bude musieť odolať viacerým nástrahám.

Tešiť sa môžete na príjemnú spoločnosť a sprievodný program, počas ktorého si vychutnáte malé občerstvenie a welcome drink. Ladies club bude ukončený vyhlásením tomboly.

  • Kedy: 16.máj 2024
  • O koľkej: 17:30hod.
  • Kde: OC Mirage na 3.poschodí
  • Vstupenky v predpredaji: Kúpiť vstupenky TU

Tešíme sa na Vašu návštevu  ????

 

Viac info

Zakázaná túžba | LADIES CLUB

Smie sa zrelá žena bláznivo zamilovať a vrhnúť sa do víru vášne? Môže si atraktívny mladý muž vybrať staršiu partnerku, ktorá mu dodá nehu a blízkosť, ktorá mu tak chýbala? Olga (Magdalena Boczarska) je o pätnásť rokov staršia ako Max (Simone Susinna). Ona je úspešná žena s vybudovanou kariérou a postavením a matka mladej dospelej dcéry, on je atraktívny mladý muž, ktorý žije naplno a využíva každú chvíľu. Osud ich spojil a zaplietol do vášnivého vzťahu, ktorý bude musieť odolať viacerým nástrahám.

Sex
Zobraziť viac

2D ČD 18
2DČD

16. 5. štvrtok

Nájdi svoj film